Personvern

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker nettsider. De inneholder informasjon om din nettleser og dine aktiviteter på nettstedet. Dette kan omfatte ting som språkinnstillinger, påloggingsinformasjon, og annen atferd som brukes til å tilpasse din opplevelse på nettet.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt og til å tilby skreddersydd innhold og annonsering. Dette kan inkludere:
Å huske dine preferanser og innstillinger, for eksempel språkvalg.
Å analysere hvordan du samhandler med nettstedet vårt, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen.
Å tilpasse annonser som vises til deg basert på dine interesser og tidligere aktiviteter

Din kontroll over informasjonskapsler

Du har muligheten til å kontrollere og administrere informasjonskapsler i nettleseren din. Dette kan inkludere å blokkere eller slette informasjonskapsler, eller angi preferanser for hvordan informasjonskapsler skal håndteres. Vær oppmerksom på at hvis du velger å blokkere informasjonskapsler, kan det hende at visse deler av nettstedet vårt ikke fungerer som forventet.Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med denne personvernerklæringen.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert her på nettstedet vårt. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke denne erklæringen for å holde deg oppdatert om hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår bruk av informasjonskapsler eller vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss på e-post.

Sist oppdatert: 04.2024